Vauvojen luontokylpy -kurssi  

0,00 

Vauvojen luontokylpy -kurssi  Kurssi sopii noin 6–12 kk ikäisille vauvoille sekä heidän perheilleen. Mukaan ovat tervetulleita myös isovanhemmat tai muu lapsen lähipiiri. Kurssi järjestetään Lapsi ja Luonto Säätiön apurahan turvin ja se on osallistujille maksuton. 

Ajankohta: keskiviikkoisin 9.8., 16.8., 23.8. ja 30.8.

  1. ryhmä klo 9.30–10.30  
  2. ryhmä klo 13–14

Paikka: Lastenkulttuurikeskus Pyykkitupa, Kartanontie 1, 01200 Vantaa. Luontokylpy järjestetään Håkansbölen kartanon puistossa.  
Parkkipaikat sijaitsevat Håkansbölen kartanon tallien lähellä,  Kartanontien ja Vuorilehdontien kulmauksessa. Pyykkituvan tarkka sijainti kartanoalueella löytyy GoogleMapsista: bit.ly/pyykkitupareitti
Pyykkituvan omassa pihassa ei ole parkkipaikkoja tai vaunukatosta. Sadesuojia vaunuille on saatavilla.

Ohjaaja: Luonto- ja ympäristöneuvoja Raakel Silvennoinen  

Vauvojen luontokylpy on vauvan oma retki luonnon helmaan. Luontokylvyssä vauva tutustuu luontoon ihmetellen, leikkien ja tutkien, yhdessä oman aikuisen kanssa. Lapsentahtisesti aistitaan ympäröivää luontoa, tutustutaan luonnosta löytyviin elementteihin ja leikitään vuorovaikutuksellisia leikkejä lapsen kanssa. Tuokion aikana saadaan luonnon hyvinvointivaikutuksia niin lapsille kuin aikuisillekin.  

Yhden tapaamiskerran kesto on noin tunti, johon on varattu aikaa myös siirtymiin Pyykkituvalta leikkipaikalle Håkansbölen puistoon. Luontokylpypaikalle pääsee lastenvaunuilla. Valitse retkelle sellaiset säänmukaiset vaatteet, joiden likaantuminen ei haittaa. Varaa mukaan myös vaihtovaatetta vauvalle. Leikkipaikan läheisyydestä löytyy Lastenkulttuurikeskus Pyykkituvan wc- ja sisätilat vauvan hoitamista varten. Sadesäällä järjestetään korvaavaa toimintaa sisätiloissa. 

Poista

Tuotetunnus (SKU): TAP-20230524-5794