Aikamadot – Tidsmaskarna

17,00 

Koivisto, Andreas & Terävä, Elina
2015, Kellastupa Oy
48 suomenkielistä ja 48 ruotsinkielistä sivua, kovakantinen kääntökirja
ISBN: 978-952-5787-20-7

Maahan törmää outo avaruusalus, jonka miehistönä on hyvin edistyksellisiä madonkaltaisia olentoja, joita kutsutaan aikamadoiksi. Aikamadot ovat madonreikien läpi ajassa matkustavia pieniä otuksia, jotka seikkailevat eri historiallisissa aikakausissa.

Aikamadot  Hansaseikkailu -kirjassa lukija pääsee tutustumaan keskiaikaiseen Eurooppaan, jota hallitsivat Hansa-kauppiaat ja Itämerellä liikkuvat merirosvot. Kirja tutustuttaa lukijan historiaan ja menneeseen sadun ja seikkailun lomassa.

Kirjailija ja kuvittaja ovat molemmat kokeneita arkeologeja, jotka ovat työskennelleet useita vuosia kenttähommissa. Kirjan pääosassa oleva 1300-luvun lopun Jacoba-kannun sirpale on löytynyt kirjailija Andreas Koiviston itsensä johtamilta kaivauksilta Vantaalla.

Kirja julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi samassa painoksessa. Kirja on niin sanottu kääntökirja, jossa kieli vaihtuu kääntämällä kirja kädessään. Kirjan pääkohderyhmä ovat 5–12-vuotiaat lapset. Kirja soveltuu myös vaihtoehtoiseksi koulujen oppimateriaaliksi historiatunneille.

Mitat: 303 mm x 215 mm x 12 mm

Vain 1 saatavilla

Tuotetunnus (SKU): 2000001 Osasto:

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)