Saavutettavuusseloste


Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa Vantaan kaupungin verkkokauppaa https://verkkokauppa.vantaa.fi/ ja se on laadittu 7.9.2021.

Tässä saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten sivustolla noudatetaan EU:n saavutettavuusdirektiiviin pohjautuvaa lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista.

Ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio on arvioinut sivuston saavutettavuuden automaattisen tarkistustyökalun avulla.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää WCAG -ohjeistuksen A- ja AA-tasojen saavutettavuusvaatimukset täysin.

Huomasitko puutteita saavutettavuudessa? 

Pyrimme jatkuvasti parantamaan sivuston saavutettavuutta. Jos löydät ongelmia, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, ilmoita niistä meille ja teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi. Vastaamme yleensä viikon sisällä. Lain mukainen vastausaika on enintään 14 vuorokautta.

Anna palautetta

Verkkolomakkeella

Anna saavutettavuuspalautetta verkkolomakkeella osoitteessa vantaa.fi/palaute > Hallinto ja talous > Aihe: verkkosivut

Sähköpostilla

Palautteen voi antaa sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@vantaa.fi.

Muilla tavoin

Palautteen voi myös antaa asioimalla Vantaa-infossa tai soittamalla Vantaa-infon palvelunumeroon 09 8392 2133, Vantaa-info.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Jos et ole tyytyväinen palvelusta vastaavalta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000